fbpx

Her er din lydfil med guidet øvelse

Guidet øvelse: ‘Indre ro med kroppen som anker’

 

Mit ønske med denne øvelse ”Indre ro med kroppen som anker” er at hjælpe dig, som føler dig stresset og anspændt, med at blive trygt forankret i din krop, så du mærker, at kroppen grundlæggende er en støtte for dig og en base for livsglæde og kærlighed. 

Gamle traumer kan betyde, at vi mister kontakten til kroppen – som at få benene fejet væk under os. Det kan føles som en sammentrækning af kroppens energi. En forankring i kroppen genforbinder os direkte med jorden og kroppens tyngdepunkt. 

Denne øvelse fungerer som en opbygning af tryghed og stabilitet. Den vil hjælpe dig med at skabe en følelse af sikkerhed, hvor du ikke så let bliver overvældet af dine tanker, følelser og kropsfornemmelser, eller af noget som nogen har sagt eller gjort. Det vil gøre det lettere for dig at bevare roen i dagligdagen, så du mere umiddelbart gør de ting, som du mærker, du har brug for at gøre for at leve et liv med tillid og glæde.

 

Tilbud til dig

Jeg har lavet et forløb til dig, som føler angst og utryghed – og som oplever at følelserne sætter sig i kroppen som spændinger eller smerter.

Forløbet ”Begynd rejsen fra angst til et gladere liv”  hjælper dig med at turde slippe hovedet og begynde at mærke og lytte til kroppen, så du kan finde ro, tillid og mod til at leve det liv, du drømmer om. 

 

Kontakt Jakob Koch:

Klinik for Sundhed
Hasselvej 7, Sejs
8600 Silkeborg

Tlf 8686 5363
kontakt@jakob-koch.dk

CVR 31842654
Privatlivspolitik og GDPR

Bestil nyhedsbrev og øvelsen:

Nyhedsbrevet kan afmeldes når som helst!

Copyright © 2019 Jakob Koch | Webdesign by intuitivweb.dk